Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Subsonic na perma?

jake345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Arctic jest dobry na QS i rush ale Subsonic bardziej na campę, radził bym kupić WA-2000 zamiast Suba.

Opublikowano

Opłaca się, AW jest znakomity do rushu i Quick Scopa, a Subsonic dobry do campienia, chociaż ja zamiast niego wybrałbym TPG-1 Pro lub TRG-41.

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

Hmm..Subuś prawie pół automat na SR Only wyrzucają z rooma.

A.W. jedna z elitarnych snajp CA.

Może że ma te odchyły (celujesz prosto , leci w prawo ;/ ) , ale super się gra na rusha.

Warunkiem jest czy ogarniasz te snajpy.

Jeżeli tak polecam obydwie.

Sam osobiście nie kupowałem AW , ale nie raz miałem i polecam.

Bywalec
Opublikowano

Ja bym na twoim miejscu:

Zamiast Subsonica kupiłbym WA2000 - Jestem bardziej przekonany i kosztuje 24k a nie 30k

Zamiast Arctic Wolfa kupiłbym FR F2 - 10 naboi prawie takie same staty jak AW, 24k kosztuje, a teraz 17k na promocji

Mam AW, FR F2 i WA2000-1 Tactical to jak jesteś zainteresowany napisz do mnie na PM tutaj to ci dam w ca przetestować

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Dobry wybór, snajp typu wa2000 nie polecam bo są one ciężkie i źle się gra na qs. FR F2 to jest chyba niewypał nexona, już lepiej chodzić ze zwykłą TPG lub tango.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tak naprawdę WA 2000 to snajperka automatyczna , Twórców troszkę poniosła fantazja i dali One shoot / One kill , WA 2000 niby ma tyle dokładności ale i tak robi często zezy , do DSR-1 Subsonic WA 2000 się chowa :P

co do DSR-1 Subsonic - ta snajperka według mnie jest bardzo dobra , lepiej mi się gra Subsonic niż np. TPG-1 PRO , zielony clownik jakoś bardziej mi przypadł do gustu , kup se na 1 dziń tą i tą i zdecyduj , nie każdemu się strzela dobrze tym co doradzają gracze.

jak masz kupować Arctic Wolf , to się zastanów nad starszym bratem L115A3 , obie snajperki są dobre jednakże dzisiaj jakoś se tak strzelałem ze snajperek Arctica i L115A3 lepiej się strzela z L115A3 , szybszy scope , szybszy reload (czyli równa się o kilka sec szybszy strzał od AW)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...